dissabte, 19 de setembre del 2015

El TC il·legalitza la figura del Caganer


El Tribunal Constitucional confirma la sentència del Suprem que ha acordat la il·legalització immediata del Caganer.


Aquest matí la sala segona del Constitucional ha pres aquesta decisió, que no admet cap recurs i es considera ferma i definitiva, des d'aviu i fins el Nadal del 2015 es requisaran tots els caganers de Catalunya.

Alícia Sànchez Camacho va presentar la denúncia després del restrenyiment que va patir amb el dinar de la Camarga, considera que aquest personatge vulnera la legalitat constitucional i es fa servir per ridiculitzar i faltar al respecte dels alts càrrecs públics.

El president del TC, Francisco Pérez de los Cobos, ha dit que "el caganero no puede formar parte de la cultura catalana, da una mala imagen de España, es poco higienica y huele mal".

Mariano Rajoy: "hablando llanamente, esta figurilla es una mierdecilla que va cagando hilillos".

Artur Mas: "això és una porcada! cal acabar amb les imposicions de Madrid, aquest tribunal dona importància a coses que aquí tenim del tot normalitzades. Deposar és una cosa que fem tots, fins i tot jo mateix! És més, ara us diré una intimitat; a casa tinc el caganer del David Fernàndez, que vinguin i me'l prenguin si tenen deixonses!"

Miquel Iceta, mentre ballava la Macarena deia: "no sé quina diferència hi ha entre el Caganer i la Moreneta"

Antonio Baños: "des de la CUP desobeirem la sentència i aquest Nadal (que ja serem independents), els membres de la CUP figurarem de caganers i caganeres a tots els pessebres vivents de Catalunya."

La resta de formacions no s'han pronunciat.

1 comentari: